Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χατ τρικ σημειωσε ο Δημητρης Κολοβος..

Κύπρος-Ελλάδα 2-4

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της αντίστοιχης της Κύπρου με 4-2 σε φιλική αναμέτρηση στη Λευκωσία. Τι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας.


Την δεύτερη της νίκη πέτυχε την Πέμπτη (29/9) η Εθνική μας ομάδα των Νέων επί της αντίστοιχης της Κύπρου σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Λευκωσία

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για την προκριματική φάση του EURO 2012 (Αρμενία, 21-26/10/2011) και τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσαν οι Κατίδης (39', πέναλτι) και Κολοβός (47', 51', 57').

Ελλάδα: Γιαννακόπουλος, Κασαπάκης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας (46' Γκαλίτσιος), Κουρμπέλης (51' Μαρινάκης), Μπάλας (46' Μπούζας), Κατίδης (57' Φουρλάνος), Κουσίδης, Μπακασέτας, Λυκογιάννης (46' Κολοβός), Καϊμακαμούδης (57' Διαμαντάκος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δήλωσε: "Οι δύο αγώνες με την Κύπρο ήταν οι τελευταίοι πριν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε όλα τα παιδιά και να δοκιμάσουμε διάφορους σχηματισμούς. Εντοπίσαμε τα λάθη μας, αλλά και τα αρκετά καλά στοιχεία που προέκυψαν.

Στόχος μας ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το συνολικό αποτέλεσμα. Το μυαλό μας είναι στραμμένο στους προκριματικούς ομίλους, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αλάνθαστοι, ώστε να καταφέρουμε την πρόκριση".

(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου