Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η αποστολή για τη Δανία

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Δανία. Διαβάστε ποιοι είναι στην αποστολή


Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Σουηδίας και της Δανίας, στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Δανία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3/9/2011 (Vanlose Indraetspark Stadium, ώρα 15:00) και στις 5/9/2011 (Lyngby Stadium, ώρα 18:00), αντίστοιχα.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Ρουγκάλας, Χάρης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Μπάλας, Φώτης Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Χρήστος Κασαπάκης, Νίκος Κουσίδης, Σπύρος Φουρλάνος, Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Νίκος Μελισσάς, Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κατίδης, Σωκράτης Διούδης (Άρης), Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (Λάρισα), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου