Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τί γράφτηκε....

Μπήκε καλά το 2012 στη Νέα Σμύρνη!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2012 ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη για την 15η αγωνιστική της Super League. Δίκαιη νίκη για τους κυανέρυθρους, που εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που δημιούργησαν με τους Κολοβό (42') και Γουνδουλάκη (77'), ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν νωρίτερα τους τρεις βαθμούς, όμως ο Κούτσι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 73'.


2-0 τον Αστερα με SUPER Κολοβο...!!

Ο Πανιώνιος,τα «αμούστακα» παιδιά επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους 17 βαθμούς μετά την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Κολοβός, με το πρώτο γκολ στην καριέρα του, άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γουνδουλάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Χαμένο πέναλτι για τους παίκτες του Μάντζιου με τον Κούτσι, το πέναλτι που κέρδισε ο Αμπντουλάγιεφ στο επίσημο ντεμπούτο του.
 
 
 
Ακης Μντζιος

«Θεωρώ ότι είμαστε κυρίαρχοι σε όλο το ματς και πήραμε δίκαιη νίκη. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου απέναντι σε μία ομάδα που παίζει την κόντρα- επίθεση. Μπήκαμε αγχωμένοι και μετά το 25' βρήκαμε πατήματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο του γκολ που προηγηθήκαμε. Ήμαστε σε καλό δρόμο, δείχνουμε διάρκεια, έχουμε συνεχόμενα ματς και είμαστε σε καλό σημείο για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα παιχνίδια στην έδρα σου με ομάδες με ίδιους στόχους πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι κομβικά αυτά τα ματς για να έρθει η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία
».

Για τους νέους στην ομάδα παίκτες:

«Δουλεύουμε μαζί τους και το έχουν καταλάβει ότι θα σηκώσουν βάρος. Ο Κολοβός ήταν καλός, ο Αμπντουλάγιεφ μπήκε αμέσως, και θέλουμε αυτοί οι παίκτες να έχουν και συνέχεια. Κοιτάμε το βαθμό ετοιμότητας για να δούμε ενόψει της νέας χρονιάς σε ποιους θα υπολογίζουμε. Τώρα υπάρχει πίεση και άγχος θα το κάνουμε σταδιακά».
 
(Panioniaidea)
 
 
Έκανε... ποδαρικό ο Κολοβός – Τρίποντο “ανάσα” για τον Πανιώνιο
 
Με τον Δημήτρη Κολοβό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Superleague για το 2012 και τον Γουνδουλάκη να γράφει το τελικό 2-0 ο Πανιώνιος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολη στη Νέα Σμύρνη και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.
 
(Newsit.gr )
 
 
 
O Πανιώνιος την πρώτη νίκη της χρονιάς, ο Κολοβός το πρώτο γκολ
 
Ποδαρικό με νίκη έκανε στη νέα χρονιά ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους 16 βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της Super League, δείχνοντας πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το… τομάρι του στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, παρά τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης φάνηκε επηρεασμένος από τις διακοπές του λόγω της εορταστικής περιόδου και μπερδεμένος μετά την έξοδο λόγω τραυματισμού του Αλβάρες στο29’, δεν είχε την καλή εικόνα των προηγούμενων αγώνων του και παρέμεινε στους 12 βαθμους.

Το σκορ για τον Πανιώνιο άνοιξε ο πολύ καλός Κολοβός στο42’μετά από σέντρα του Πετκάκη και εκτός από το πρώτο γκολ της νέας χρονιάς στη Super League ήταν και το πρώτο γκολ της επαγγελματικής καριέρας του. Ο Κούτσι έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τη νίκη για τους «κυανέρυθρους» στο74’, όταν εκτέλεσε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο νεοαποκτηθείς Αμπντουλάγεφ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του περνώντας ως αλλαγή στο62’αντί του Μιλοβάνοβιτς, καθώς στο σουτ που επιχείρησε ο Αζέρος η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Περόνε.

Ωστόσο η έτερη αλλαγή του Μάντζιου, ο Γουνδουλάκης, «καθάρισε» το ματς στο77’, όταν από εκπληκτική ενέργεια του Σάμαρη η μπάλα έφτασε στον Κούτσι, ο οποίος κόπηκε και η μπάλα στρώθηκε στον Γουνδουλάκη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

(City Press)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου